Over Iris

Love & intimiteit coach | Relatiecoach | Eigenaar BeLoveable | Lover en een Viking


Onze liefdesrelaties zijn erg veranderd met de jaren door de komst van sociale media, pornosites en het internetdaten. We zien hierdoor onrealistische beelden en er is veel te veel keuze, bevalt hij of zij niet: hup, swipe naar links... en daar is de volgende. Een langdurige relatie onderhouden is vandaag de dag veel moeilijker door alle verleidingen die je continu voorgeschoteld krijgt.

Ik geloof erin dat als jij intensief werkt aan de emotionele verbinding met jezelf en je omgeving en wanneer je jezelf leert aanvaarden, lief te hebben en je eigenheid leert omarmen, je meer rust in je hoofd en je hart ontdekt. De emotionele verbinding tussen jou en je partner wordt dan een stuk sterker en waardevoller.

Ook al beweert je partner dat hij je heel graag ziet, voor jou voelt het anders. Het voelt alsof er geen aandacht meer aan je wordt besteed. Stel jezelf dan de volgende vraag: Wat laat deze situatie over mezelf zien? Door welke overtuiging word jij belemmerd en kun je daardoor niet altijd eerlijk naar jezelf of de ander zijn? Waar ben je bang voor?

Van iemand anders houden is makkelijk. Van jezelf houden is een ander verhaal en vaak moeilijker. Ik help je graag om zielsveel van jezelf te houden en je innerlijke godin te ontwaken, zodat jouw vrouwelijke energie weer stroomt en jij weer die magneet wordt voor je partner en perfect aanvoelt wie de beste partner voor jou is.

 

Wie is Iris?

Mijn naam is Iris Rapke, ik ben opgegroeid in een Duits gezin met een liefdeloze moeder en vader getekend door het verleden. We leefden een luxe leven en hadden het goed. Mijn moeder was mannequin en altijd bezig met kleding. Haar motto was: ‘keep up appearances’. Ze hield altijd de schone schijn op en deed alsof er niets aan de hand was. Had ik verdriet dan werd ik niet getroost door een knuffel en een goed gesprek, maar gingen we shoppen. Er altijd goed uitzien als je de deur uitgaat, zodat niemand iets vermoed dat het wat minder gaat. Ik had een Laura Ashley kinderkamer, omdat mijn moeder hier dol op was. Ze deed er alles aan om aan de buitenwereld te laten zien hoe goed we het hadden.

Mijn ervaringen in mijn jeugd hebben veel invloed op mij gehad. Ik ben opgegroeid in een disfunctioneel gezin en kon hierdoor geen gezonde eigenwaarde ontwikkelen.

Deze ervaringen hebben onuitwisbare sporen nagelaten in mijn DNA en hebben mij lange tijd kwetsbaar gemaakt. Ik was altijd op zoek naar liefde en aandacht, omdat ik dit zo gemist had in mijn jeugd. Het was de dans tussen bindings- en verlatingsangst door onveilige hechting.

 

Weer in de spotlights

Na verschillende stukgelopen relaties wilde ik weer in de spotlights staan van mijn eigen leven. Om die reden ben ik mij gaan verdiepen en opleiden in verschillende liefdesthema's, omdat ik als geen ander weet en hoe het aanvoelt waar jij nu zit. Tenslotte, daar heb ik ook gezeten.

Ik beheers meerdere coach technieken, zoals systemisch werken, hypnotherapie, NLP en ben ik gediplomeerd relatiecoach. Ik heb de opleiding 'Wheel of Consent like a Pro' gevolgd. Ik heb mij jarenlang verdiept in tantrische massage technieken die ik graag met je wil delen.

Door mijn wilskracht heb ik mijn leven volledig omgedraaid en daar help ik jou ook graag mee. Ik ben van mezelf gaan houden en ik geloof dat gelukkig zijn bij jezelf begint, om je dan op een onafhankelijke manier te verbinden. Een relatie is om bij te dragen aan elkaars geluk.

 

Waarmee ik jou kan helpen

Dat is de reden waarom ik vrouwen, mannen en koppels help om de band met zichzelf en met anderen te versterken.

  • Ik bied 1-op-1 sessies aan met vrouwen en mannen (individueel) om hen terug in hun kracht te zetten en de verbinding met zichzelf te vinden.
  • Daarnaast zorg ik bij koppels dat de liefde opnieuw gaat stromen, het vuurtje weer aangewakkerd wordt en zij de ware verbinding met elkaar vinden.
  • Alle sessies zijn op een dieper onbewust niveau om zo snel de kern van het probleem te detecteren, zodat dit opgelost kan worden.
  • Ik laat ze inzien dat door de juiste stappen te nemen er altijd een mogelijkheid is gelukkig te zijn met jezelf en in relatie met de ander.

Ik bespreek graag met jou wat ik voor je kan betekenen.

 

“Bij Iris heb ik mijn ganse verhaal kunnen vertellen, alle dimensies, alle lagen. Het gevoel om in vertrouwen te kunnen babbelen op een neutrale plaats doet deugd.”

 

Ik wil je spreken
MENU

Over Iris
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

CONTACT

Stel je vraag

VOLG MIJ OP

Facebook
LinkedIn
Instagram