BeLoveable Together Again

Hoe jij de liefde weer laat stromen en in verbinding komt met je partner.


 Voor koppels die niets liever willen dan dat hun relatie een kans van slagen heeft.

Gratis gesprek ter kennismaking

Eigenlijk is er niets om over te mopperen, jullie hebben het fantastisch voor elkaar: prachtige woning, succesvol bedrijf, flitsende auto's voor de deur en jullie drinken regelmatig cocktails en cavaatjes op parelwitte stranden. Bovenal zijn jullie gezegend met een leuk stel kinderen.

Dat is hoe de buitenwereld jullie ziet. Het mooie plaatje.

Echter, binnen de muren van jullie paleisje is er meer aan de hand. De liefde stroomt niet meer. De lijm die jullie verbond en liet samensmelten is opgelost.

“De kwaliteit van je relatie is de nummer #1 voorspeller van een gelukkig en intiemer leven”

Voel jij dit ook?

 

 • Je bent uit elkaar gegroeid. Er is een afstand die voorheen niet bestond. Je voelt geen verbinding meer.
 • De intimiteit is niet meer zo gepassioneerd als vroeger. Het is een verplicht nummertje.
 • Eén van beide is ontrouw geweest en je weet niet hoe je daarmee om moet gaan.
 • Je vindt het moeilijk om over je seksuele voorkeuren en verlangens te praten.
 • Je hebt behoefte aan aandacht en intimiteit, maar deze behoefte wordt niet vervuld.
 • Je hebt bagage uit vorige relaties meegenomen. Je wilt niet meer de fouten herhalen uit het verleden en toch sluipen ze erin.
 • Je voelt je eenzaam, je wordt niet meer gezien en gewaardeerd door je partner.
 • De relatie is veranderd van vuurwerk in een klein sukkelend waakvlammetje.


Je wilt niets liever dan dat jullie relatie een kans van slagen heeft. Diep van binnen hou je nog zielsveel van je partner, maar is het vuurtje gedoofd. Je bent bang dat als het zo doorgaat er niets meer van je huwelijk overblijft, met als gevolg een pijnlijke scheiding.

Ik ben Iris

Als relatie en intimiteitscoach help ik jullie weer terug in verbinding met elkaar te komen. Je ontdekt door impactvolle coaching veel nieuwe inzichten over jezelf, je partner en je relatie. Je krijgt grip op onderliggende kwesties en de handvatten om wat sluimert op te lossen.

Ik help mannen, vrouwen en koppels het vuurtje in zichzelf weer aan te wakkeren en diepere verbinding te creëren met wat je het meest dierbaar is. Relatieproblemen hebben vaak een onderliggende oorzaak bij één of beide partners en zijn goed op te lossen, zodat je op een liefdevolle manier naar elkaar kunt kijken en problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Belangrijk om te weten is dat diepe transformaties plaatsvinden op onbewust niveau. Je leert van mij om daar aandacht aan te geven en je leert methoden die steeds makkelijk toe te passen zijn. Voornamelijk is dit een fascinerende en boeiende reis naar wat jij van het leven verwacht.

Ik wil je spreken

Dit zeggen mijn klanten

 

Tom & Kristel


 

Voor een langere periode werd onze relatie overschaduwd door frustraties en respectloze discussies. Dankzij de soms uitdagende, effectieve samenwerking Reeds voor een langere periode werd onze relatie overschaduwd door enkele frustraties en wederkerende woordspelingen. Een goede communicatie was quasi onmogelijk tussen ons.

Door de begeleiding van Iris hebben we nieuwe inzichten gekregen in ons repetitief gedrag.

Door de juiste vragen te stellen en het toepassen van doelgerichte oefeningen werd het duidelijker hoe we bepaalde stramienen konden doorbreken.

Nu zijn we tot inzichten gekomen die het makkelijker maken om ons te verplaatsen in de leefwereld van de ander.

Dankzij de niet dwingende, maar wél effectieve methodes die Iris professioneel toepast, werd het makkelijker om beter te communiceren, en vervallen we niet meer in de destructieve discussies die in het verleden schering en inslag waren.

De samenwerking met Iris was niet enkel succesvol maar ook aangenaam.

Leo & Annemarie


 

Omdat vreemdgaan natuurlijk niet bespreekbaar is met je naasten zocht ik hierin hulp en deze vond ik bij Iris.
Naast euforische gevoelens weet ik dat ik verkeerd ben, het lijkt of ik de enige In de wereld ben die dit overkomt. Ik moest dit gewoon een keer luidop kunnen zeggen en hier duiding rond krijgen.

Dat vreemdgaan niet goed te praten is blijft als een paal boven water, maar het waarom heeft nu wat antwoorden gekregen en tips om het beter te kunnen plaatsen, om er beter mee om te kunnen gaan zonder mijzelf te veroordelen.

Bij Iris heb ik mijn ganse verhaal kunnen vertellen, alle dimensies, alle lagen. Het gevoel om in vertrouwen te kunnen babbelen op een neutrale plaats doet deugd.

Dankzij de tips heb ik het beter kunnen plaatsen in mijn leven, niet dat ik het vreemdgaan goedkeur, maar de lading hier rond is minder zwaar.

We twijfelden om uit elkaar te gaan voordat we besloten om een afspraak te maken bij een relatiecoach. We wilden elkaar nog 1 kans geven, gelukkig stonden wij daar beiden open voor. Na elk gesprek groeiden we meer naar elkaar. We begrijpen elkaar nu op een dieper niveau en het vertrouwen is onze basis geworden. We zijn zo blij dat we deze stap hebben gezet. Onze relatie is weer liefdevol en hecht.

De schaamte voorbij...


In ons dagelijks leven zijn we gewend om een personal trainer in te huren om aan je gezondheid te werken, een accountant in te huren om je financiën te regelen. Het is daarom ook normaal dat je een relatiecoach inhuurt als je verlangt naar een gelukkige relatie met minder stress, meer intimiteit en diepere verbinding.

Wil jij nu super graag een positieve verandering in je leven?

BeLoveable Together Again

Wil jij ook een bevredigende, gepassioneerde en diepgaande relatie vol vertrouwen, veiligheid, intimiteit waar de vonken vanaf spatten?

Relatiecoaching is één grote helings- en bewustwordingsproces. Het levert een wezenlijke verandering op doordat je jouw eigenliefde versterkt, je grenzen kunt aangeven, in je kracht komt te staan en beter leert communiceren.

BeLoveable Together Again

Voorbeeld van een half jaar maatwerk traject

 • Eerste kennismakingsgesprek.

 • Wekelijkse gesprekken zowel individueel en/of als koppel. We ontmoeten elkaar of spreken elkaar via een Zoom call.

 • Je krijgt toegang tot mijn persoonlijke whatsapp voor dringende vragen en advies.

 • 1 x per maand een hypnose/meditatiesessie.

 • 1 x per maand Wheel of consent-sessie. Tijdens deze sessies ontdek je hoe je in je eigen kracht blijft staan door duidelijk je grenzen aan te geven.

 • Je ontvangt geregeld oefeningen en opdrachten die je makkelijk kunt integreren in je drukke dagelijkse leven.

 • Het traject is maatwerk, de begeleiding is op jullie persoonlijk afgestemd.

Gratis gesprek ter kennismaking

Wat kan je verwachten?

 

 • Je krijgt boeiende inzichten in de relatie dynamiek en wat de oorzaak is dat jullie de verbinding kwijt zijn.
 • Hoe je duidelijk, begripvol en onbevooroordeeld met elkaar communiceert in plaats van de ander steeds de schuld te geven.
 • Ontdek waar je valkuilen zitten. Hoe je bewust wordt en voorkomt dat je in het patroon van je ouder(s) vervalt.
 • Wat er voor nodig is om de intimiteit en het vertrouwen te creëren om het weer te laten knetteren tussen de lakens, zoals in het begin van de relatie.
 • Dat er een beslissing is genomen waar jullie beiden voor gaan. Je bepaalt samen opnieuw de koers.
 • Je hebt de partner van je dromen. Samen ben je een echt dreamteam.
MENU

Over Iris
Algemene voorwaarden
Privacybeleid

CONTACT

Stel je vraag

VOLG MIJ OP

Facebook
LinkedIn
Instagram